Preview – Gerhard & Klaasje

Afgelopen donderdag fotografeerde ik de bruiloft van Gerhard en Klaasje. Twee prachtige mensen met een gouden hart en wat was het een heerlijke dag. Binnenkort zal ik een langere blog plaatsen van deze bruiloft, voor nu een kleine preview!

Geniet!

indekas-winssen-bruiloft_0003.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0002.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0004.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0005.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0006.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0008.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0010.jpgindekas-winssen-bruiloft_0009.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0014.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0015.jpg
indekas-winssen-bruiloft_0016.jpg

Trouwjurk: Taft & Tule, Schoonhoven / Lilian West / Trouwschoenen: Zalando / Peter Kaiser / Trouwpak: Tim Vink, Geldermalsen / Trouwschoenen: Magnanni / Visagie & kapsel: Vriendin van de bruid – Rosalie Tromp-Heide / Locaties: In De Kas, Winssen / Dorpskerk, Andelst / De Oude Duikenburg, Echteld / Trouwambtenaar: Arnold Versteeg / Styling: In De Kas / Puravie / Bloemen: Puravie / Taart: SÜSS Gebak / Trouwringen: Juwelier Van Leeuwen, Geldermalsen / Trouwvervoer: Vintage Road Trips / Videograaf Imoti / Second shooter: Laurie Karine

Bruidsfotografie 2018

Deze reportages vind je vast ook leuk:

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

Menu