Dit zijn ze: De best gelezen blogs van 2017

Ik houd van cijfertjes en vooral aan het einde van het jaar vind ik het altijd leuk om in de analytics van mijn website te kijken. Zo kan ik zien welke blogs het beste worden bekeken en die uitkomst wilde ik dit jaar ook met jullie delen! Deze blogs vonden jullie het leukst!

5 / Een ode aan grootouders op bruiloften
Grappig: deze blog komt uit 2016, maar werd in 2017 ook goed bekeken! En dat snap ik wel, van deze blog word ik zelf ook elke keer weer blij. Wat is het bijzonder als je grootouders op jullie bruiloft kunnen zijn. Vandaar dat ik een blog maakte met alleen maar foto’s van opa’s en oma’s!

4 / Trouwen bij de Amstelkerk & Huize Frankendael, de bruiloft van Rein & Jolien
De bruiloft van Rein en Jolien was ook echt een topper. Een boottocht over de Amstel en een topfeest met als suprisethema ‘The sky is the limit’, het bekijken waard! ;-)

3 / Fotografie tijdens het diner
Jullie houden blijkbaar (net als ik) van eten, haha! In deze blog deel ik een heel aantal dinerfoto’s en leg ik uit waarom ik het diner ook zo’n mooi onderdeel van de dag vind om te fotograferen.

2 / De bruiloft van Martijn en Andrea bij Villa Augustus en de Greenvillage
In mei fotografeerde ik de bruiloft van Martijn en Andrea, wat een prachtige dag op toplocaties!

1 / De reden waarom onze bruiloft unplugged was
Met als stip op nummer 1: de blog over onze eigen bruiloft die meer dan 5000x bekeken is. Wauw! Als je ‘m nog niet gelezen hebt en mijn visie op een unplugged wedding wilt weten, deze blog is voor jou! ;-)

Bruidsfotografie 2018

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

  BLOGCATEGORIEËN:

   

  Contactgegevens

  Inge Kooiman Fotografie

  Kweepeer 41
  2771NW Boskoop

  E-mail: info@ingekooiman.nl

  Telefoonnummer: 06 44 66 38 27

  Privacyverklaring

  Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
  Hello. Add your message here.