Zomerse fotoshoot Reeuwijk | Miriam, Stijn & Saar

Buiten worden alle bomen weer groen en daar hoort een zonnige shoot op de blog bij! Vorige zomer fotografeerde ik Miriam, Stijn en hun kleine Saar bij de Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk. Wat een schattig meisje met haar prachtige krullenbos. En als ik deze foto’s bekijk, heb ik weer zoveel zin in de komende weken vol fotoshoots!

Willen jullie deze zomer ook een shoot boeken? Wacht niet te lang met boeken, alle weekenden zitten al bijna vol! Mail me voor meer informatie via het contactformulier!

zomerse-fotoshoot-reeuwijk_0004.jpgFotoshoot ReeuwijkFotoshoot Reeuwijk Zuid-Hollandzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0006.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0008.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0003.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0009.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0010.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0012.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0014.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0015.jpgFotoshoot Reeuwijk Zuid-Hollandzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0016.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0013.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0019.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0020.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0021.jpgzomerse-fotoshoot-reeuwijk_0022.jpg

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
    Hello. Add your message here.