Fotoserie: Kinderen op bruiloften

Kinderen op je bruiloft, zo gezellig om ze erbij te hebben! Misschien jullie eigen kinderen, of de kids van je broers en zussen of van je beste vriendin. Ze brengen zoveel vrolijkheid en energie, met af en toe een verveelde blik, een grote vlek op hun nieuwe kleding of een mooie tekening.
Eerder blogde ik al de serie met grootouders, en deze blogpost kon daarna natuurlijk niet achterblijven. Heerlijk! Kijk en geniet!


Kinderen op je bruiloft
Kinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloft
Kinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloft
Kinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloftKinderen op je bruiloft

Gaan jullie in 2017 of 2018 trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Stuur me vooral een berichtje voor meer informatie over mijn werkwijze en prijzen!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

    Privacyverklaring