Bruiloft bij Villa Augustus | Arie + Jojanneke

Op dé datum van 2016 trouwden Arie en Jojanneke, namelijk op 16-06-2016. Een prachtige dag bij restaurant Khotinsky (zo leuk, daar vond ook hun eerste date plaats!) en Villa Augustus in Dordrecht. Met een bootje kwam het bruidspaar aan bij hun gasten en trouwden daarna in een romantische ceremoniesetting in de tuin. Buiten trouwen is zo mooi, en het fijne bij Villa Augustus is dat je ook makkelijk kunt omschakelen en binnen kunt trouwen wanneer het weer het niet toelaat.
Een dag vol liefde, gelach, kleuren en details. Arie en Jojanneke, ik wens jullie alle liefde van de wereld! <3

“Als ik zou gaan trouwen, zou ik Inge vragen als fotografe. Dat wist ik al heel lang. Via Facebook en bekenden in mijn omgeving, had ik al veel mooie reportages van Inge gezien. De lichte en frisse foto’s, met oog voor detail spraken me aan. Al vroeg maakten we onze eerste afspraak met Inge, om er zeker van te zijn dat zij op onze datum beschikbaar voor ons was. Dat bleek gelukkig het geval! In de voorbereidingen naar 16 juni toe vroeg ze steeds waar ze ons mee kon helpen en hielp ze ons een beeld te krijgen van onze huwelijksdag. Dat vonden we niet alleen lief, maar ook fijn. Zo hielp Inge ons aan een feestlocatie voor ’s avonds. We zijn heel blij met het resultaat: een prachtig album en heel veel mooie plaatjes! Detail: wat werden de pakketjes leuk ‘opgemaakt’ en bezorgd!”

bruiloft-villa-augustus-dordrecht_0001-1.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0040bruiloft-villa-augustus-dordrecht_0002-1.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0003-1.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0005.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0007.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0006.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0009.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0010.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0008.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0011.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0012.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0013.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0014.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0018.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0019.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0017.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0016.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0015.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0020.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0021.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0022.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0025.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0023.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0026.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0027.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0024.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0028.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0029.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0031.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0032.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0034.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0035.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0033.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0036.jpgbruiloft-villa-augustus-dordrecht_0038.jpg

Jurk: Hengeveld Couture
Haar en make-up: Hairstyling zonder Schaar
Pak en accessoires Arie: Roka Rotterdam
Ringen: Juwelier Avenue Dordrecht
Decoratie: www.weddingdeco.nl
Schoenen: Stylez Shoes Rotterdam
Boeket: Passie & Bloem, Reeuwijk
Videograaf (met drone): www.droneverbeelding.nl
Locatie ceremonie en lunch: Villa Augustus Dordrecht
Locatie bruidstaart, diner en huwelijksborrel: Limonadefabriek Streefkerk
Internet, draaiboek e.d.: www.theperfectwedding.nl

Gaan jullie dit jaar trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Mail me me meer over jullie plannen via het contactformulier!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

    Privacyverklaring