Waarom ik fotografeer

Om deze foto. Dit beeld laat perfect zien waarom ik fotografeer. Niet om de mooie details die je op elke bruiloft vindt, niet om de shoot. Natuurlijk doen ze er toe en ik vind het heerlijk om ze te fotograferen! Het is een prachtige omlijsting van de mooiste dag van jullie leven. Maar het gaat me om déze momenten. Om ze te vereeuwigen, vast te leggen, nooit meer los te laten. De woorden van opa’s speech staan misschien wel opgeschreven op papier, maar de trotse blik van oma: die is voor in de boeken.

grootouders_op_bruiloft_0011

Deze reportages vind je vast ook leuk:

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu