Giveaway #3 – Skypen met Ohlala Weddings

Skypen met Ohlala Weddings

Vandaag give-away nummer 3! En het is zo’n leuke samenwerking met Ohlala Weddings! Maar eerst de bekendmaking van de winnaar van gisteren: Liz Haskel, jij hebt het eikenhoutje setje woorden Bruid & Bruidegom gewonnen! Gefeliciteerd! Het zal vast prachtig staan op jullie dinertafel!

En dan de giveaway van vandaag, ik ben er zó enthousiast over! Het is een ontzettend leuke samenwerking met Ingeborg van Ohlala Weddings!

Ingeborg is weddingplanner, stylist en kan ook de bloemen op een bruiloft verzorgen. Kortom, een duizendpoot die overal goed in is en daarom ook des te leuker dat ze mee wil doen met deze giveaway.

Toen ik haar vroeg hoe een ideale bruiloft eruit ziet, bleek dat we ook nog volkomen op één lijn zitten; “het is een ontspannen bruiloft, een relaxte dag met een precies goede planning (niet te lange momenten en ook weer niet te kort). Een dag waarop alle gasten plezier met elkaar hebben, ook al hebben ze elkaar nog maar net ontmoet. De bruiloft is een feestje, niet alleen door een fantastische styling en de prachtige locatie, maar vooral door het bruidspaar en hun gasten welke volop aan het genieten zijn.”
Kortom, een vrouw naar mijn hart. :)

Bruidsfotografie bij Kasteel Duivenvoorde

Wat kun je winnen? 
Af en toe kan een bruiloft organiseren nogal overweldigend zijn (Ik weet het). Er komt een hoop bij kijken, van locaties tot bloemen, van styling tot dagplanningen. Er zijn zoveel knopen om door te hakken, en er zijn zoveel mooie leveranciers binnen de trouwwereld. Welke keuzes moet je maken? Waar moet je beginnen? Ingeborg kan jullie daarbij helpen, door middel van een gratis skype-adviesuurtje. In dit gesprek kun je je vragen aan haar stellen en denkt ze met je mee. Geen vraag is te gek, maar geen vraag is ook te klein.

Dus denk je nu: nou, ik weet wel een vraag die ik zou willen stellen, of ik wil wel ergens over brainstormen… Deze give-away is voor jou! ;-)

Spelregels:
– Jullie bruiloft vindt plaats in 2016 of 2017
– Het skypegesprek is vrij in te plannen, en vindt plaats voor september 2016.

Wat moet je doen? 
1. Like Ohlala Weddings op Facebook
2. En volg mij (@ingekooiman) op Instagram
3. En laat hieronder in een comment weten op welke datum jullie gaan trouwen, en waar je over zou willen skypen.

Meedoen kan tot morgenmiddag 17.00 uur, dan kiest Ingeborg een winnaar uit!

Liefs,
Inge

Bruiloft en diner bij Olmenhorst

 

 

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Rebekka13/07/2016 - 23:27

    Wij hopen volgend jaar op 21 april te gaan trouwen, tenminste als het ons lukt een gave feestlocatie te vinden. Daar zouden we dan ook graag advies over willen van Ohlala. We hebben namelijk een mooie urban locatie in ons hoofd en plannetjes met foodtrucks en taartenbars, maar hoe we dit goed moeten aanpakken in overleg met de locatie vinden we moeilijk. (Ps: omdat ik geen Facebook heb, ben ik Ohlala op instagram gaan volgen. Heel leuk, want ik kende haar niet voor deze actie) Groet, RebekkaReplyCancel

  • Lisa14/07/2016 - 19:23

    Wat een toffe actie! Wij gaan in mei 2017 trouwen en ik zou het leuk vinden om eens te kletsen over de styling van onze dag.ReplyCancel

Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
Hello. Add your message here.