De tip voor een relaxte bruiloft!

tip voor een relaxte bruiloft

 

Het is kennismakingsseizoen, yay! Tijdens de gesprekken met toekomstige bruidsparen hebben we het ook altijd over de dagplanning van de dag. Ik ben natuurlijk geen weddingplanner, maar ik heb wel al veel dagschema’s voorbij zien komen en weet wat wel en niet werkt. Dus daar denk ik graag over mee, want een relaxte dag zorgt voor mooie foto’s!

Wanneer je gaat trouwen, is het eerste wat je gaat doen: nadenken over de planning van de dag. En misschien is jullie dagindeling al (voor een groot deel) af, maar ik wil je graag een snelle tip geven!

Je dag vliegt namelijk voorbij. 

Dat is niet erg – want als de tijd vliegt, heb je het ontzettend naar je zin. ;-)
MAAR… je kunt er ook iets aan doen!

Plan in je dagplanning een kleine wandeling in voor jullie samen. Het liefst net na het diner, voordat de feestavond begint. Al is het maar tien minuutjes om even samen te zijn! Om even de dag te laten bezinken, om elkaar even aan te kijken en te lachen: Het is vandaag, we zijn getrouwd!

Op deze manier begin je je avond fris en ren je niet van het ene onderdeel naar het andere onderdeel. Deze kleine wandeling zorgt ervoor dat je stil staat in het moment, in jullie dag.

Neem dit weekend even de tijd om naar je dagplanning te kijken: waar plan jij die 10 minuten in om even samen te zijn?

Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Check mijn beschikbaarheid via het contactformulier!

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Hester25/10/2015 - 17:16

    Van onze daglocatie naar de kerk was 15 minuutjes rijden. Ideaal om zowel voor als na de dienst even die tijd samen te hebben!ReplyCancel

    • Inge25/10/2015 - 22:25

      Hey Hester! Goeie inderdaad, dan kun je alles even laten bezinken, he! ;-)ReplyCancel

Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

Privacyverklaring