Jij

Lieve Joris, vandaag ben je jarig en vandaag is ook de dag dat we precies 1,5 jaar samen zijn. Je geeft niet zoveel om je verjaardag, maar ik ben blij dat ik ‘m samen met jou mag vieren. Vandaag vieren we samen het leven.

Dank je wel voor je liefde. Wanneer jij er bent, is alles goed. Ik kan met je lachen, ik kan met je huilen. Je bent er op mijn donkerste momenten, je laat me zijn en je moedigt me aan. Je bent mijn grootste fan en ik nog veel meer de jouwe. Ik hou van je hart dat klopt voor anderen. Ik hou van je nuchtere kijk op dingen, als mijn gevoel er weer eens met me vandoor gaat. Ik hou van je humor en dat we zo met elkaar kunnen lachen, je sterke rechtvaardigheidsgevoel en je eerlijkheid.

Vandaag vieren we jouw verjaardag en ons kleine jubileum.

Nooit gedacht.
Stiekem wel gehoopt.
En nog beter dan ik ooit had kunnen dromen.
Dank je wel voor jou.

H A P P Y  B I R T H D A Y. ♡

joris-bobeldijk

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
    Hello. Add your message here.