Romantische loveshoot bij zonsondergang | Danny & Marit

Romantische loveshoot bij zonsondergang in Kijkduin
Een romantische loveshoot in de duinen met zonsondergang, wat wil je nog meer? Deze avond bij het strand van Katwijk kon niet beter. Ik ontmoette Danny en Marit op de boulevard en samen liepen we een eind de duinen in en eindigden we uiteindelijk op het strand. Met de warme kleuren van de ondergaande zon, hadden we een fijne avond waarbij deze foto’s het resultaat waren! Niet lang daarna stonden Danny en Marit weer voor mijn camera, toen was hun bruiloft in Zevenhuizen en hun feest vierden ze ook weer bij Kijkduin en wel bij Beachclub People. Die blog vind je hier, maar geniet vandaag ook van deze warme en liefdevolle loveshoot!

Romantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in KijkduinRomantische loveshoot bij zonsondergang in Kijkduin

Boek hier jouw loveshoot voor het voorjaar / zomer van 2015!

Deze reportages vind je vast ook leuk:

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu