Give-away Newborn fotoshoot | En de winnaar is…

publicatie_wedspiration_winterbruiloft_met_een_gouden_randje_0016

Vanavond mag ik na een fijn verjaardagsweekend de winnaar van de give-away bekendmaken! Toen ik de give-away online zetten, had ik niet gedacht dat ik zoveel aanmeldingen zou krijgen en tot het laatste moment druppelden ze nog binnen. Zoveel aanstaande ouders, zoveel verwachting en geluk. Ik had ook nooit verwacht dat er zulke persoonlijke mails binnen zouden komen. Ik verwachtte wat felicitaties, maar veel mails waren vol persoonlijkheid, genietmomenten en ook minder blije momenten. Jullie openden je hart, dank daarvoor!

Dus nu de tijd om de gelukkige winnares bekend te maken! En dat is…

Annemarijne Bakker!

Gefeliciteerd, Annemarijne! Ontzettend leuk dat je hebt meegedaan met de actie! Ik ga deze week contact met je opnemen.

—————–

Krijgen jullie binnenkort een kleintje en wil je graag een newbornshoot of een zwangersschapsshoot boeken? Stuur me een mailtje en ik stuur je alle informatie!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
    Hello. Add your message here.