Give-away | Newborn fotoshoot

publicatie_wedspiration_winterbruiloft_met_een_gouden_randje_0016

Heb je genoten van de kerstdagen? Ik hoop dat je een heerlijke tijd hebt gehad met familie en vrienden, degenen die je dierbaar zijn. Dat het dagen waren waarop je mocht uitrusten en mocht stilstaan bij het Kind in de kribbe en het leven.

Bij mij gaan dit weekend de feestdagen nog even door, want morgen ben ik jarig. De afgelopen jaren was ik bijna nooit thuis op mijn verjaardag, maar dit jaar vier het wel! Samen met familie vier ik morgen een klein feestje. Omdat je verjaardag een dag is om te koesteren. Een dag waarbij ik dankbaar terug kijk op de afgelopen jaren en waarbij ik met verwachting uitkijk naar het volgende jaar. Een dag om het leven te vieren.

Yes! En om deze gebeurtenis hier op de blog niet te laten ondersneeuwen (figuurlijk dan :-)) en om het leven te vieren, heb ik voor jullie een cadeautje! Een cadeautje om het leven te vieren! Ik geef namelijk dit weekend een newbornshoot cadeau!
Ben jij zwanger en verwacht je binnen nu en ongeveer 2 maanden een klein wondertje? Dan is dit cadeautje voor jou. Ik leg graag binnen een paar dagen na de geboorte de liefde tussen jullie kindje en jullie vast. Een fotoshoot om het leven te vieren, om dankbaar te zijn en om uit te kijken naar de tijd die nog komen gaat.

 

——————————————————————————————————–

Verwacht je binnen nu en ongeveer 2 maanden een kleintje? En wil je weten hoe je kunt winnen? Dan is hieronder voor jou:
Laat onder deze blog of op mijn Facebookpagina een reactie achter of stuur me een berichtje. Vertel me hoe jij het leven viert, waarom je deze newbornshoot wilt winnen of laat een verjaardagswens achter. En.. een combi van deze drie mag natuurlijk ook! ;-) Ik zie uit naar je creatieve berichtje!
Op maandagavond 29 december sluit de wedstrijd en maak ik de winnaar bekend. Je hebt dus maar eventjes de tijd!

——————————————————————————————————–

 

Ken jij iemand die direct begint te juichen bij dit cadeautje? Deel deze blogpost door op de buttons hieronder te klikken of door deze blogpost met deze aanstaande mama te delen, zodat zij een berichtje kan sturen! Geniet onder tussen van de verse sneeuw die naar beneden dwarrelt en heb een heel fijn weekend! xx Inge

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Heidi27/12/2014 - 23:00

    Hoi Inge, alvast van harte met je verjaardag! Wat een feestelijke tijd om jarig te zijn:-). Over vier weken verwachten wij ons eerste kindje!! Super bijzonder en spannend! We zijn inmiddels heel erg nieuwsgierig. Zelf sta ik vaak achter de camera en onze kleine gaat vast ook vaak vastgelegd worden, maar het lijkt me nu juist zo leuk als het door een ander gedaan wordt en dan ook nog iemand waarvan ik de foto’s super mooi vindt! Dusss…wie weet, ik waag een kansje:-)
    Groetjes, HeidiReplyCancel

Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
Hello. Add your message here.