Gestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh – Peach & Pastel

Ik mag ‘m eindelijk publiceren! De gestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh. Met een geweldig team was het concept voorbereid en de hele dag waren we bedolven onder prachtige jurken, bloemen en styling. De hele dag goot het van de regen, maar dat mocht de pret niet drukken. En de jurken van Unielle Couture, daar ben ik die dag een beetje voor gesmolten. Absoluut geen 13-in-een-dozijn-jurken en ze pasten zo goed bij het thema Peach & Pastel.

De fotoshoot is gepubliceerd op Expat Wedding Amsterdam en vandaag staat een selectie ook hieronder op de blog. Pak een kop thee, geniet en klik even door naar deze toffe leveranciers!

Pak: Rietbergh

Jurk: Unielle Couture

Taart: Sugarlips Cakes

Stationery: The Sparkle Company

Bloemen: Meesterlijk Groen

Make-up & Haarstyling: E-line Hairfashion

Auto: Van Tilburgh Auto’s 

Locatie: Orangerie Mattemburgh

Styling: The Sparkle Company, Stijl en Puur & Meesterlijk Groen

Modellen: Elise Loot en Hans Verseveld

Gestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot bij Orangerie Mattemburgh - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & PastelGestijlde shoot  - Peach & Pastel

Deze reportages vind je vast ook leuk:

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu