Publicatie – Le Magnifique Blog

Dit is fijn thuis komen van je vakantie, de loveshoot met Rick en Johanna is gepubliceerd op de bruidsblog Le Magnifique Blog! Ik ben heel blij dat deze internationale blog mijn foto’s hebben gepubliceerd, trots!

De afgelopen maanden heb ik prachtige bruiloften gefotografeerd en er staan dus nog wat mooie blogs op de planning. Ook staan er nog veel mooie dagen in mijn agenda, dus na twee weken vakantie vieren op Corfu en in Frankrijk gaat de werkmolen weer draaien. Ik heb er zin in! Als je mij volgt op Instagram (@Ingekooiman) en op Facebook, mis je niks van al dat moois.

Hier vind je de blogpost van Le Magnifique Blog.
En hier vind je mijn blog van de loveshoot.

publicatie Le Magnifique Blog

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
    Hello. Add your message here.