Trouwkaarten in oranjetinten

Een pakketje op de mat is een feestje, en al helemaal als het een trouwkaart is met een handjevol confetti erbij. Het begin van het feest, de aankondiging van een prachtige dag. Voor Niels en Barbara ontwierp ik deze kaart, bij elkaar gehouden door een koord en in een mooie stevige envelop. Vrolijke letters, gouden details door de confetti en speels zalm en oranje, wat weer terugkwam in alle details van de bruiloft. Om blij van te worden!

trouwkaart_design_zalm_0047.jpg
trouwkaart_design_zalm_0049.jpg
trouwkaart_design_zalm_0048.jpg
trouwkaart_design_zalm_0051.jpg
trouwkaart_design_zalm_0050.jpgDeze stijl hielden we ook aan voor alle details tijdens de bruiloft, zoals de liturgie, de menukaarten en naamkaartjes. Ook hadden Niels en Barbara het idee om hun gasten een heerlijk diner toe te wensen, door voor iedereen een kaartje bij zijn of haar bord neer te zetten. Superleuk idee!
bruidsfotografie_waddinxveen_niels_barbara_0055.jpgbruidsfotografie_waddinxveen_niels_barbara_0043.jpgbruidsfotografie_waddinxveen_niels_barbara_0042.jpgbruidsfotografie_waddinxveen_niels_barbara_0041.jpg
Ik fotografeerde ook de bruiloft van Niels en Barbara, klik hier voor de blog!
Wil je meer informatie over het ontwerpen van trouw-, feest- of geboortekaartjes? Mail me via het contactformulier, boven aan de website!

Deze reportages vind je vast ook leuk:

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu