Zomerse gezinsfotografie in Gouda | Eliel, Hadassa, Evaline + Marcus

Afgelopen zomer heb ik foto’s gemaakt met dit lieve gezinnetje bij de kinderboerderij in Gouda. Een tijdje geleden dus, maar ik wilde nog wel graag deze foto’s delen! Want een ochtendje gek doen, knuffelen en diertjes kijken, leuker kan bijna niet. De kinderboerderij is trouwens ideaal voor gezinsfotografie met kleine kids, Evaline keek haar ogen uit met alle dieren!

blog-gezinsfotografie-gouda_0002blog-gezinsfotografie-gouda_0004blog-gezinsfotografie-gouda_0001blog-gezinsfotografie-gouda_0003blog-gezinsfotografie-gouda_0007blog-gezinsfotografie-gouda_0005blog-gezinsfotografie-gouda_0006blog-gezinsfotografie-gouda_0009blog-gezinsfotografie-gouda_0014blog-gezinsfotografie-gouda_0008blog-gezinsfotografie-gouda_0011blog-gezinsfotografie-gouda_0010blog-gezinsfotografie-gouda_0013blog-gezinsfotografie-gouda_0012

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu