Strandbruiloft in Zandvoort | Marinus + Astrid

Oh, wat is een strandbruiloft toch heerlijk! Astrid en Marinus trouwden in augustus in Zandvoort bij Zout en het was een prachtige dag. Niet alleen omdat we de zon zagen zakken in de zee, het zand in onze sandalen en omdat dit bruidspaar er zo mooi uitzagen, maar omdat ze zo gek op elkaar zijn en op elkaar zijn ingespeeld.
We begonnen de dag met de fotoshoot op twee verschillende locaties, waarna we doorreden naar de strandtent waar de gasten al op Astrid en Marinus wachtten. Daar begon al snel de ceremonie vol persoonlijke woorden en mooie momenten. Direct daarna deelde het kersverse stel ijsjes uit. Zo’n leuk idee, het was direct een mooi moment voor felicitaties en wie wordt er nu niet blij van ijs? :-)
Astrid en Marinus, ik blij dat jullie mij kozen als jullie bruidsfotograaf. Ik had deze dag niet willen missen. Jullie dag was er eentje vol liefdevolle momentjes, van vroeg tot laat in de avond. Ik heb van jullie, de bruidsmeisjes (ze zijn zo lief!) en jullie gasten genoten.

Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0023Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0003Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0002Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0026Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0025Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0004Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0005Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0031Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0010Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0012Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0011Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0032  Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0013Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0030Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0015Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0014Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0016Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0006Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0036Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0020Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0021Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0018Blog-strand-bruiloft-zandvoort_0022

Astrid & Marinus
16-08-2013
Locatie: Zout, Zandvoort
Second shooter: Elvera Gerlinda

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu