Loveshoot in Rotterdam | Paul + Nelle

De loveshoot met Paul en Nelle in Rotterdam was als een dagje uit! Foto’s maken, meedenken over de plannen van de bruiloft, koffie drinken.. Genieten! Ik had met hen afgesproken in het oudste stukje van deze mooie stad, omdat ze al graag wat foto’s wilden voor de bruiloft. En op deze manier kon ik dit stel ook direct wat beter leren kennen, wat ik altijd één van de leukste dingen van mijn vak vindt. Al mijn klanten zijn stuk voor stuk geweldige mensen, allemaal op hun eigen manier. En bij Paul en Nelle past ook zeker deze beschrijving: geweldige mensen die dol zijn op elkaar. En daar genieten ik en mijn camera dan weer van!
En morgen, morgen dan gaan ze trouwen! Ik heb er zin in!

Loveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Rotterdam_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Rotterdam_Inge_Kooiman_FotografieLoveshoot_Rotterdam_Inge_Kooiman_Fotografie

Locaties: Hotel New York en  Wereldmuseum Rotterdam

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu