Klassieke bruiloft in Lunteren | Bart + Theanne

Hoera, hoera! Bart en Theanne zijn afgelopen zaterdag getrouwd en vierden hun bruiloft in Lunteren! De dag begon voor mij in Waddinxveen waar, heel toevallig, Bart ook vandaan komt. Daarna reden we in de trouwauto naar Ede, waar Theanne zich voorbereidde en een grote stressbom was ontploft. Nadat alle nagels waren gelakt en de jurk perfect om haar lichaam sloot, reden we naar de fotolocatie waar Bart ons opwachtte. Want jaaa, we hadden een ‘first look’ in het bos! Echt, als je nog op zoek bent naar een originele manier om elkaar te ontmoeten: dit is dé manier! Kippenvel! Niet alleen omdat Bart en Theanne zo dicht bij mij staan en omdat onze voordeur te lelijk voor woorden is, maar ook omdat het zo’n intiem moment is. Prachtig licht en zonder applaudisserende buren, alleen jij en je aanstaande. Ik kan je zeggen: dit wil je echt niet anders. Daarnaast ben je direct op de fotolocatie, ideaal!
De fotolocatie was het Wekeromse zand, een prachtige locatie. Hierna reden we naar Lunteren waar de gasten Bart en Theanne al stonden op te wachten. De locatie was Hotel Hugo de Vries, een prachtige plek om de hele dag door te brengen. ‘s Avonds vond de kerkdienst plaats in de dorpskerk van Lunteren, nog geen 5 minuutjes lopen en ook dit deel van de dag was een prachtig moment!
Bart en Theanne, jullie waren te mooi! Wat een heerlijke dag was het en wat heb ik van jullie genoten!

Bruidsreportage in Hotel Hugo De Vries in LunterenBruidsreportage in Hotel Hugo De Vries in Lunteren
Bruidsreportage in Hotel Hugo De Vries in Lunteren

Bruidsreportage in Hotel Hugo De Vries in Lunteren

Bruidsreportage in Hotel Hugo De Vries in LunterenBruidsreportage in Hotel Hugo De Vries in LunterenBruiloft Wekeromse Zand in LunterenBruiloft Wekeromse Zand in LunterenBruiloft Wekeromse Zand in LunterenDe eerste ontmoeting, inclusief een kleine traan. :-)

Bruiloft Wekeromse Zand in LunterenBruiloft Wekeromse Zand in LunterenBruiloft Wekeromse Zand in LunterenBruiloft Wekeromse Zand in LunterenBruidsreportage Wekeromse Zand in LunterenBruidsreportage Wekeromse Zand in LunterenBruidsreportage Wekeromse Zand in LunterenBruiloft Hotel Hugo De Vries in LunterenBruiloft Hotel Hugo De Vries in LunterenBruiloft Hotel Hugo De Vries in LunterenBruiloft Hotel Hugo De Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in LunterenTrouwen bij Hotel Hugo de Vries in Lunteren

Nog wat plaatjes van mij!Inge Kooiman Fotografie

Inge Kooiman Fotografie

Heb je trouwplannen? Ik stuur je graag wat meer informatie over mijn werk en prijzen. Klik hier en mail mij direct!

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu