Video | uitnodiging Jafeth + Sifra

 

Als er één bruiloft is waar ik naar uitkijk, is het wel die van Jafeth en Sifra. Twee ge-wel-dig lieve mensen met zo’n talent voor muziek en zoveel leuke plannen voor hun bruiloft! En die plannetjes en hun talent kunnen ze ook nog eens combineren, wat resulteerde in deze uitnodiging! Jafeth en Sifra schreven samen een nummer, we sleepten een oude piano naar buiten en ik maakte er een filmpje van. Samen met de papieren uitnodiging werd het een geheel, want de uitnodiging past perfect bij het kleurenpallet van de bruiloft. En ja, vandaag mag ik het dan eindelijk laten zien!
Kijk trouwens uit, want het liedje krijg je niet meer uit je hoofd! ;-)

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu