2012 – bedankt!

 

Ik zit al eventjes te broeden op een mooie beginzin, maar ik kom niet verder dan simpelweg: bedankt, zo ontzettend bedankt! 2012 was het jaar dat ik naar de KvK stapte en het diepe insprong. Het was het jaar dat ik geweldige mensen heb ontmoet, mooie stellen voor mijn lens had staan en waarin ik wauw-momentjes mocht beleven met bruidsparen. Ik heb van minuut tot minuut genoten en daarom: bedankt! Bruidsparen, bedankt voor jullie vertrouwen in mij! Ik ben zo dankbaar dat ik een onderdeel van jullie dag mocht zijn. Lezers van de blog, dank voor jullie enthousiasme en lieve berichtjes – die doen me zo goed! Lieve vrienden, bedankt dat jullie altijd voor me klaar staan – als ik weer eens nergens anders over kan praten en tot ‘s avonds laat achter m’n computerscherm zit bijvoorbeeld. :-)

2013 staat voor de deur en ik kan niet wachten om over de drempel te stappen. Mijn agenda ligt al weken te wachten om écht in gebruik genomen te worden en er staan al veel trouwdata in genoteerd. Daarnaast begin ik in februari met mijn parttime stage bij Uitgeverij Ark Media en hoop ik in september te beginnen met mijn scriptie. Ik ben zo blij dat ik op deze manier kan afstuderen én kan blijven fotograferen, want dat is wat ik het allerliefste doe. Daarnaast heb ik allerlei plannen voor dit komende jaar, waar ik lekker nog even niets over zeggen.

‘Lichtpuntjes. Soms zijn ze groot en soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn.’ – Sukha

Dat was de tekst die op mijn kerstkaarten van dit jaar stond. Als fotograaf weet ik maar al te goed hoe belangrijk licht is en ik wil deze tekst ook graag met jou delen. Ik wens je een heel goed en liefdevol nieuw jaar toe! Geniet van 2013, houd van de mensen die je dierbaar zijn en wees een lichtpuntje in jouw omgeving, gewoon op je eigen manier!
Ik ga nog even genieten van mijn vrije dagen en vier morgen van mijn 21e  verjaardag. In januari staan er weer veel nieuwe blogs op je te wachten, houd mijn Facebookpagina in de gaten!

Liefs, Inge

Vergelijkbare berichten