Bruiloft in Amsterdam | Maarten + Lesley

Wanneer ik deze plaatjes bekijk, begin ik weer te glimlachen! Want de trouwdag van Maarten en Lesley was er eentje waar ontzettend veel gelachen werd. Niet alleen door Maarten en Lesley met haar aanstekelijke dag, maar ook door de gasten die aanwezig waren. Een dag om blij van te worden!

‘s ochtends troffen Elvera en ik het bruidspaar op de NSDM-werf in Amsterdam. (Zo ben je er nog nooit geweest, het volgende moment heb je er twee keer gefotografeerd. ;-)) Na de fotosessie reden we door naar het Tassenmuseum, waar het huwelijk voltrokken werd door een goede vriend van Maarten en Lesley. Geweldig, hoe persoonlijk!
Daarna maakten we een tour door Amsterdam in een oude schoolbus. Inclusief snoep, een heuse wie-kent-Maarten-en-Lesley-het-best-test en veel gezelligheid. Daarna was het alweer tijd om te toasten, cadeautjes en het diner! Ik heb genoten en ik wens jullie het allerbeste toe, Maarten en Lesley!

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu