Loveshoot | Roderik + Nikeline

Lentekriebels! Ik had ze al een tijdje, maar nu het zonnetje zo lekker schijnt begint het helemaal te kriebelen! Zo erg zelfs dat ik zondag bijna ben verbrand, nadat ik een hele middag in de tuin heb gezeten met de nieuwste VT Wonen – grote verslaving – en een heerlijk roseetje. Oeps! En als ik deze foto’s weer eens bekijk die ik vorig jaar van Roderik en Nikeline heb gemaakt, maken de lentekriebels al bijna plaats voor zomerkriebels. Want oh, deze fotosessie was zo ontzettend leuk! Samen met Suzanne, een zeer getalenteerd vriendinnetje, heb ik dit prachtige stel gefotografeerd bij Kootwijkerzand.

Je zou trouwens echt eens de website en Facebookpagina van Nikeline moeten bekijken. Styling, bruidskaarten en nog veel meer, ze kan het als de beste!

Roderik & Nikeline

Roderik & NikelineRoderik & NikelineRoderik & NikelineRoderik & NikelineRoderik & NikelineRoderik & NikelineRoderik & NikelineRoderik & Nikeline

Wil jij ook met je lief op de foto? Stuur me een mailtje via het contactformulier!

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenliefhebber maar te weinig tijd, pizza en wijn, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu